Haber

Devamını Oku

GEÇMİŞİN SESLERİNİ KEŞFETMEYE HAZIR MISIN?

20 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da, Anadolu Medeniyetleri Müzesi Taş Eserler Salonu'nda gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğimizde, Ankara'nın tarih kokan sokaklarından gelen eski sesleri keşfetmeye hazır olun!

Devamını Oku

4. Uluslararası Piyano Günleri Başladı

Devlet sanatçısı Gülsin Onay, Eskişehir'de düzenlenen 4. Uluslararası Piyano Günleri'nin açılış etkinliğinde unutulmaz bir piyano resitali sundu.

Devamını Oku

Genç Teknoloji Destek Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ‘Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararının Resmi Gazete 'de yayımlanmasının ardından tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan ‘Genç Teknoloji Destek’ başvurularının başladığını duyurdu. Öğrenciler, www.gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden veya GSBBiz mobil uygulamasından başvuru yapabilecek.

Devamını Oku

Genç Akademi Kafe'de Sinema Söyleşisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin hizmetine kazandırılan Genç Akademi Kafe Sıhhiye, bilim, kültür ve sanat etkinliklerinin yeni adresi oldu.

Devamını Oku

Ankara'daki Gençlerin Okur Yazarlık Seviyeleri Artıyor: Edebiyatla Büyüyen Bir Nesil

Ankara'nın gençleri, okur yazarlık konusundaki performanslarıyla dikkat çekiyor. Yerel birçok inisiyatifin ve eğitim kurumunun çabalarıyla gençler arasında okuma alışkanlığı ve yazma becerileri giderek artıyor.